La profilaxis és la millor manera de mantenir la teva mascota en bon estat de salut, i al mateix temps protegir els teus del contagi de malalties zoonòtiques, és a dir que poden passar dels animals a les persones.

Una correcta exploració de l’animal abans de vacunar és essencial per tal que la vacuna sigui efectiva i no perjudicial. Per això considerem capital realitzar les vacunacions al propi centre veterinari després d’un control exhaustiu de la teva mascota. Vacunar no és cap broma, i nosaltres l’assessorarem sobre les vacunes que són necessàries.

Desparasitar la teva mascota és importantissim tant per ella com per nosaltres, ja que els paràsits intestinals són un risc potencial per les persones.  Només el teu veterinari pot saber quin producte és el més adient per cada raça i en funció dels hàbits de l’animal. Alguns productes poden ser tòxics per el teu gos o el teu gat, no oblidis mai que són productes de prescripció veterinària.  Per desparasitacions externes, és a dir contra els paràsits cutanis que poden afectar la teva mascota, com puces, paparres, mosquits o àcars, confia en nosaltres per recomanar-te la manera més segura i eficaç segon l’estació de l’any.

Oferim plans de control, detecció i tractament de la Leishmaniosis canina, la cada vegada mes freqüent, malaltia del mosquit Phlebotomus spp. Pregunta’ns!

 

desp