La teva mascota, la seva salut, i la convivència entre ella i tu, són els principals eixos de la nostra feina. Ser veterinari és una responsabilitat i nosaltres procurem acompanyar el teu amic i tu durant tots els trams de la seva vida. En tot moment intentem fer el millor per ell, de manera totalment independent, primer assessorant-te sobre la millor manera de cuidar-lo, alimentar-lo, protegir-lo contra les malalties més perilloses i freqüents. La prevenció és una part fonamental de la nostra feina, però si la teva mascota emmalalteix, disposem de moltes eines i  una amplia experiència per, primer diagnosticar la patologia, per després instaurar el tractament més adient, sempre minimitzant dolor i patiment.

No fer patir el teu animal és la nostra prioritat. Per ser animal de companyia ha de tenir les màximes atencions, els millors tractaments, però no ha de patir més pel fet de rebre aquests tractaments. La nostra ètica ocupa un lloc important en les nostres preses de decisions i estem en contra de qualsevol tractament que pugui fer patir la teva mascota si no li aporta una millora notable a la seva salut.

No ens casem amb ningú (marques, venedors de mascotes, farmacèutiques...), ja que volem mantenir la nostra total independència. Confiem en moltes marques de productes però els exigim sempre unes condicions de qualitat innegociables i mirem per una bona relació qualitat/preu per el nostre client. Els paràmetres que tenim en compte a l’hora d’escollir productes són : la qualitat i fiabilitat (basada en estudis científics) , la naturalesa del producte, el respecte al medi ambient en la seva fabricació i el preu de venda. Com a veterinaris conscienciats amb el medi ambient, ens agrada posar el nostre gra de sorra en la millora del planeta.

Seguim contínuament la nostra formació professional, per poder oferir els millors coneixements, els últims tractaments, les millors tècniques per cuidar la teva mascota.

La nostra metodologia de feina prové d’aquesta filosofia, volem cuidar del teu animal com ho mereix i volem assessorar-te com ho necessites. No ens prenem la nostra feina a la lleugera i per qualsevol vacuna, consulta o control es essencial realitzar una exhaustiva exploració física de l’animal i una correcta anamnesis, es a dir una recopilació d’informació per poder descartar, diagnosticar, o prevenir malalties. Procurem tractar cada cas com si fos el més important, ja que per tu és el més important.