Cédric Vergès

foto cedricVeterinari llicenciat per la facultat de veterinària de la UAB a l’any 2000. Va fer una tesina a l’École Nationale Vétérinaire de Toulouse  en el departament de medicina interna l’any 1999-2000. Membre d’AVEPA (Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) i  de BSAVA (British Small Animals Veterinary Association), veterinari  generalista,  el seus principals interessos són la medicina interna, la cardiologia i la dermatologia.  El comportament i la clínica dels nous animals de companyia (NAC) també l’apassionen. Dins d’AVEPA, és membre del GECAR (grup d’especialistes en cardiologia i aparell respiratori), GEDA (grup d’especialistes en dermatologia) del  GrETCA (grup especialistes en etologia clínica veterinària).

Enamorat de l’Empordà i de l’Escala, l’any 2001 va crear amb el seu soci actual Joaquim Gomis el centre veterinari Gomis-Vergès a l’Escala originalment al carrer Bonaire i ara ampliat i situat al carrer Ave Maria 15-17 del mateix poble.

A part de la pràctica de la medicina veterinària, és un apassionat dels animals, de la naturalesa i de l’ornitologia especialment

Passa consultes al centre veterinari Gomis-Vergès els matins de dilluns a dissabte de 11 a 14h i les tardes de dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 17 a 20h.

Joaquim Gomis

Llicenciat en Veterinària per la UAB l’any 1993. Va ampliar la seva formació en diverses estades entre  els anys 1995 i 2000 a la “Tierklinik am Kaiserberg” de Duisburg (Alemania), centre pioner i de referència en traumatología i ortopèdia a Alemania, treballant a la unitat de cirurgia.

Membre d’AVEPA (Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) i  de la  BSAVA (British Small Animals Veterinary Association), veterinari generalista amb especial interès en la cirurgia de teixits tous i traumatologia.

Dirigeix des de 1996 la Clínica Veterinària Gomis d’Empúriabrava amb sucursal a Roses, negoci familiar en funcionament des de 1980. L’any 2001, fent societat amb en Cédric Vergès, obren un nou centre a l’Escala.

Passa consulta al Centre Veterinari Gomis-Vergés el dimarts matins i dijous de 17 a 20 h i, per cirurgies, en hores convingudes.